Toen We Jongens Waren

 

PROGRAMMA 2015/2016

Affiche
 

BLUNDERS

Met hun tweede programma, Blunders - boordevol humor en muziek - vieren Haye van der Heyden en Erik Brey al weer hun volgende feestje!

Klik hier voor de video promo
Met veel dank aan Jan Dagevos!

Het zijn heren van statuur die als stoute jongetjes over het toneel dartelen, om alle uithoeken van het Nederlandse amusementsrepertoire op te zoeken. En daar natuurlijk vervolgens een geheel eigen draai aan te geven...

Terwijl ze ook niet schromen originele acts, vol taalkunstige en muzikale vondsten, ten tonele te voeren. Nieuw spul gecombineerd met fris smakende traditie dus. Dat is waar zij voor staan!

Weer zal er een nieuw blok van liedjes uit de twintigste eeuw langs komen, zal de uitbundige smartlap dit keer uit Utrecht komen, staat er een buikspreekact gepland en zullen wellicht de boeren Bettus en Boppe uit het eerste programma nog even om de hoek komen kijken. In "Blunders" verkennen zij verder de fouten die mensen nu eenmaal maken, van kindsbeen af, tot aan het graf, variërend van kleine missertjes met grote gevolgen tot enorme blunders die totaal onopgemerkt blijven, en alles dat daar tussen zit. Juist dat maakt mensen menselijk en de herkenbaarheid verbroedert en ontroert en blijkt, vooral, erg vermakelijk.

En daar maken zij dan entertainment van. Het is het streven naar artistieke perfectie die zich baseert op de onvolkomenheden van het bestaan in het land van mest en mist.

Mooier en Hollandser kan amusement bijna niet zijn.